Μάστερ Κοσμοενεργειακής Θεραπευτικής

Μάστερ Κοσμοενεργειακής Θεραπευτικής

Γίνε Μάστερ της Κοσμοενεργειακής Θεραπευτικής

Το Master είναι ένας ξεχωριστός κύκλος σπουδών εξειδίκευσης, με διάρκεια δύο ετών και ολοκληρώνεται σε 5 Level.

Κατά τη διάρκεια αυτών των σπουδών, ο ενδιαφερόμενος υποχρεούται να ανταποκριθεί σε θεωρητική ύλη, της Κοσμοενεργειακής, της φυσιολογίας – ανατομίας και της ψυχολογίας, αλλά και σε πολλές ώρες πρακτικής εφαρμογής, σε διαφορετικά πρόσωπα. Συνήθως ακολουθείτε από ανθρώπους που έχουν επιλέξει να γίνουν επαγγελματίες.

Γίνε Μάστερ της Κοσμοενεργειακής Θεραπευτικής

Μαστερ ΚΕ Master Level

Γίνε δάσκαλος/ Progressor της Κοσμοενεργειακής θεραπευτικής​

Μαστερ ΚΕ PROGRESSOR

Γίνε δάσκαλος/ Progressor της Κοσμοενεργειακής θεραπευτικής​

Το ταξίδι των σπουδών σε αυτό το σημείο ολοκληρώνεται και αρχίζει το μεγάλο ταξίδι της συνεχούς προόδου στην φυσική και πνευματική ζωή. Με την απόκτηση του Μάστερ είσαι ο τέλειος Κοσμοενεργειακός Θεραπευτής.

Εάν ωστόσο είσαι ένα ανήσυχο πνεύμα και θέλεις να γίνεις δάσκαλος, ώστε να προσφέρεις από δυο θέσεις, και του θεραπευτή και του δασκάλου, τότε μπορείς να προχωρήσεις στις σπουδές του Progressor, που είναι ο ανώτερος τίτλος της Κοσμοενεργειακής Θεραπευτικής.

Ο τίτλος αυτός εκτός από ουσιαστικός, είναι και τιμητικός και δείχνει πως κάποιος, έχει την δυνατότητα να βρίσκετε σε συνεχή πρόοδο. Για να μπορέσει κάποιος να διδάξει είναι υποχρεωμένος μετά το Μάστερ, να γράψει διατριβή, να την παρουσιάσει και στην συνέχεια να συντονιστεί, σε μια τριήμερη ειδική διαδικασία, στο τελικό στάδιο των ανάλογων συχνοτήτων. Ο δρόμος αυτός του Progressor, είναι μακρύς και συνήθως τον ακολουθούν, εκείνοι που κατά κάποιο τρόπο είναι στον Καρμικό τους προορισμό.

Μετεκπαίδευση στην Κοσμοενεργειακή Θεραπεία

Ειδικό μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα, για Κοσμοενέργετες από άλλες σχολές και ειδική πιστοποίηση.

Αγαπητοί συνάδελφοι Κοσμοενεργέτες γεια σας.

Είναι γνωστό σε όλους μας, πως πολλές φορές η διδασκαλία της Κοσμοενεργειακής γίνεται με έναν σύντομο ή πλημμελή τρόπο. Όσοι από σας αισθάνεστε ότι έχετε κενά, ή η κατάρτισή σας είναι πλημμελής και δεν έχετε να πάρετε κάτι άλλο από το δάσκαλό σας, είστε ευπρόσδεκτοι να μετεκπαιδευτείτε  κοντά μας.

Η μετεκπαίδευση μπορεί να είναι δύο ειδών.

 

Μετεκπαίδευση στην Κοσμοενεργειακή Θεραπεία

Μαστερ ΚΕ Μετεκπαίδευση

1. Από την αρχή. Αλλάζοντας επί της ουσίας δάσκαλο, κάνοντας ξανά όλους τους συντονισμούς των συχνοτήτων- καναλιών και παρακολουθώντας επίσης αναλυτικά, όλα τα μαθήματα μας.

α) Εφαρμοσμένη Κοσμοενεργειακή ,
β) Ψυχολογία,
γ) Ανατομία-Φυσιολογία.

2. Μαθήματα σε προσωπικά και προσαρμοσμένα σεμινάρια, που αφορούν μόνο, την θεωρητική κατάρτιση και την πρακτική εφαρμογή, της μεθόδου της Κοσμοενεργειακή. Διαθέσιμα είναι και τα μαθήματα, ψυχολογίας, ανατομίας – φυσιολογίας.

Στη δεύτερη περίπτωση δε χρειάζεται, να γίνουν μυήσεις στις συχνότητες. Ο κάθε ενδιαφερόμενος συνάδελφος, μπορεί να παρακολουθήσει προσωπικά σεμινάρια, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του, αναβαθμίζοντας το γνωστικό του επίπεδο.

Και στις δυο περιπτώσεις, παρέχουμε το κατάλληλο αποδεικτικό πιστοποίησης σπουδών. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η Κοσμοενεργειακή Θεραπεία, είναι ένα δώρο στην ανθρωπότητα και πρέπει να μπορεί να εφαρμοστεί, με ασφάλεια, σοβαρότητα και σε όλο το εύρος της, όπως της αξίζει.

Εγρηγοριακός Ζωριαστρισμός

Μαστερ ΚΕ ZORO

Εγρηγοριακός Ζωριαστρισμός

Ο Ζωροαστρισμός είναι μια παμπάλαιη μυστικιστική ενεργειακή τέχνη, που προέρχεται από την αρχαία Περσία.

Ιστορικά ο Ζωρισαστρισμός θεωρήθηκε ως η πρώτη μονοθεϊστική θρησκεία. Σήμερα δεν αντιμετωπίζεται θρησκευτικά, αλλά κρατάμε μόνο, τις ενεργειακές γνώσεις και θεραπευτικές ιδιότητες και κατευθύνσεις του.

Η εργασία με τις Ζωριαστρικές συχνότητες, δεν σχετίζετε με την Κοσμοενεργειακή. Είναι εντελώς διαφορετική, και έχει φτάσει σε εμένα, αλλά και όλους τους συναδέλφους Κοσμοενεργέτες, ως ξεχωριστή σπουδή.

Πρόκειται για συχνότητες, που δίνονται όλες μαζί σε μπλοκ των 21, σε ένα τριήμερο ειδικό σεμινάριο. Προσωπικά δεν συντονίζω κανέναν, στις συχνότητες του Ζωροαστρισμού, εάν δεν έχει ολοκληρώσει το Μάστερ.

Αυτή είναι η σπουδαστική σειρά που απέκτησα την συγκεκριμένη γνώση και αυτή είναι και η γραμμή κατεύθυνσης, που μου έδωσαν οι δάσκαλοι μου.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Οι κύκλοι σπουδών μας με δυο λόγια.

Παρουσίαση Διατριβής και ένα τριήμερο ειδικό σεμινάριο, προχωρημένου συντονισμού συχνοτήτων.

Ξεχωριστή προαιρετική ειδίκευση, για τα ανήσυχα πνεύματα.

Δίνετε με ειδικό τριήμερο σεμινάριο, οπωσδήποτε μετά την απόκτηση του Μάστερ.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Αγορά Μαθήματος
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare