Όλες οι Θεραπευτικές Συχνότητες

Όλες οι Θεραπευτικές Συχνότητες

Ακαδημία Κοσμοενεργειακής Θεραπευτικής
Ανθρωπιστικές σπουδές, άυλης τεχνολογίας.

Σας παρουσιάζουμε μια συντομη αναφορά σε όλες τις συχνότητες και τις ιδιότητες τους,
από το Level 1 μέχρι το Master Level 5.

Βασικός Κύκλος Σπουδών Κοσμοενεργειακής Θεραπευτικής

Φαρούν Μπούντα: 

Κανάλι καθολικής εφαρμογής. Ενεργεί ταχύτατα, ειδικά στα εγκαύματα και στο έλκος στομάχου. Συνεφέρει πολύ γρήγορα από λιποθυμικό επεισόδιο, επαναφέρει έως και από καταστάσεις μη επαφής με το εξωτερικό περιβάλλον. Δίνει τις πρώτες βοήθειες σε όλες τις καταστάσεις. Μπορεί να κρατήσει στην ζωή άτομο με καρδιακό επεισόδιο. Θεραπεύει όλες τις ασθένειες αλλά με αργότερο ρυθμό από άλλες συχνότητες. Γεμίζει την αύρα με καθαρή Θεραπευτική ενέργεια. Ενεργοποιεί τα τσάκρα.

 

Φιράστ: 

Πολύ βασικό κανάλι. Βοηθάει στην ίαση όλων των ασθενειών. Πιο συγκεκριμένα: Στην φλεβίτιδα, στην βαρηκοΐα και σε όλες τις ωριλά παθήσεις. Στον πονοκέφαλο, στις ημικρανίες, σε όλους τους πόνους και στις αρθρώσεις. Ισχυροποιεί το μυϊκό σύστημα και τα οστά. Προστατεύει αλλά και επαναφέρει πολύ γρήγορα το άτομο από τραυματισμούς. Βοηθάει στον πονόδοντο, σταματά την τερηδόνα, την στοματίτιδα την ουλίτιδα και την περιοδοντίτιδα. Εξαλείφει τις νυχτερινές ενουρήσεις. Εξαλείφει κάθε αρνητική ενέργεια . Ακόμα και αυτής του ματιάσματος μέχρι και της κατάρας. Βοηθάει στον ενεργειακό καθαρισμό πραγμάτων (αυτοκίνητα εμπορεύματα) και χώρων (γραφεία σπίτια).

 

Ζευς: 

Καθολικό κανάλι. Απελευθερώνει τις εγκεφαλικές συνάψεις από την μεταφορά αρνητικών προγραμματισμών, βελτιώνοντας την χημική πληροφορία των νευροδιαβιβαστών. Με αυτό τον τρόπο καθαρίζει το νευρωνικό σύστημα. Βοηθάει στην θεραπεία των ασθενειών του κεντρικού νευρικού συστήματος καθώς και όλου του ψυχισμού. Ενισχύει την ισορροπία των ορμονικών εκρίσεων. Βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Διανοίγει και ενεργοποιεί τα τσάκρα.

Σαόν: 

Εξάγει τα άλατα, κομματιάζει τους λίθους, βοηθάει στην αποβολή της άμμου από τα νεφρά, βοηθάει στην αφαίρεση της λάσπης από την χοληδόχο κύστη. Καθαρίζει το συκώτι, το παχύ έντερο, όλους τους μεσημβρινούς και τα νάντι. Βοηθάει στην θεραπεία όλων των γυναικολογικών παθήσεων και των ουρολογικών προβλημάτων. Συμβάλει θετικά στην θεραπεία του καρκίνου και ειδικότερα του παχέως εντέρου. Βελτιώνει όλες τις παθήσεις του πεπτικού συστήματος. Έχει την ιδιότητα να καθαρίζει και να θεραπεύει ενεργειακά όλα τα τσάκρα (από 7ο έως 3ο καθαρίζει και θεραπεύει από 3ο έως το 1ο).

 

Αναέλ: 

Εναρμονίζει. Έχει την ενέργεια της αγάπης, του αγαθού και της δημιουργίας. Εφαρμόζεται με εξαιρετικά αποτελέσματα στα επιθετικά και αντικοινωνικά άτομα. Λύνει τα καρμικά ζητήματα που σχετίζονται με το τσάκρα της καρδιάς. Δημιουργεί αποτροπή και παύση των καυγάδων και φέρνει θετική ατμόσφαιρα στο περιβάλλον. Το χρησιμοποιούμε επίσης για να δημιουργήσουμε θετική ατμόσφαιρα σε όλων των ειδών τις συναντήσεις μας (επαγγελματικές, προσωπικές) και τις καταστάσεις. Φέρει για μας και τους άλλους, Συμπαντική προστασία. Χρησιμοποιείται ακόμη και για βοήθεια ή την εξυγίανση όλου του πλανήτη. 

 

Μάμα: 

Βαθύς καθαρισμός. Απαλλαγή κάθε είδους στρες, φόβου, νευρικές κρίσεις ή αγχωτικές καταστάσεις. Μαζεύει και αφαιρεί την υπάρχουσα ενεργειακή βρομιά. Αφαιρεί την αρνητική κατευθυνόμενη ανταγωνιστική ενέργεια. Χρησιμοποιείται επίσης για άτομα επιθετικά που έχουν διαταραχή του ψυχισμού τους. Απαλλαγή από πιθανές προσδέσεις με τον αόρατο αρνητικό κόσμο. Χρησιμοποιείται στην θεραπεία των βαριά κλινήρων ασθενών. Είναι ενέργεια θηλυκή.

Κραόν: 

Βοηθάει στην θεραπεία όλων των παθήσεων του αίματος, βελτιώνοντας την σύνθεση του. Θεραπεύει ασθένειες που τον σπλήνα και το συκώτι. Βοηθά στην βελτίωση των τιμών του διαβήτη, τις ηπατίτιδες, τις αναιμίες και καταλαγιάζει τις συνέπειες μιας πιθανής ραδιενεργής υποβολής. 

 

Νινάλης: 

Κατάλληλο για την θεραπεία διαφόρων καρδιολογικών παθήσεων. Ειδικότητα του η βοήθεια που προσφέρει στο οξύ εμφραγμα του μυοκαρδίου (καρδιακή προσβολή). Επίσης είναι σχυρό μικροβιοκτόνο. Καταπολεμά διάφορα στελέχη των ιών της γρίπης αλλά και κάποιες από τις αλλεργίες.

 

1ο Μαγικό Κανάλι: 

Επιφέρει την κάθαρση. Ασπίδα προστασίας από όλες τις πηγές αρνητικής ενέργειας. Εξισορροπεί την συναισθηματική κατάσταση, αφαιρεί το στρες, τις κρίσεις άγχους (πανικοί) και διορθώνει την συμπεριφορά τόσο την δική σας αλλά και των άλλων απέναντι σας, καθώς εναρμονίζει την ηλεκτρομαγνητική σας ενέργεια και του περιβάλλοντα χώρου. Κανάλι τέλειας προστασίας και ισορροπίας. Απαλλαγή από οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια.

 

Χουμ: 

Καθαρίζει δυνατά αφαιρεί το στρες, την ένταση και την τάση για επίθεση. Καθαρίζει και ισορροπεί ιδιαιτέρως το 3ο τσάκρα με αποτέλεσμα να είναι πολύ βοηθητικό στα επαγγελματικά σχέδια όπως και σε όλα τα προσωπικά οράματα. Ισορροπεί την θηλυκή ενέργεια.

 

Άγκνι: 

Απαλλάσσει από την κατάθλιψη, καθώς καθαρίζει ισχυρά την υπόφυση. Επαναφέρει τις ζωτικές σας δυνάμεις και καθαρίζει πολύ δυνατά το «δεύτερο» κέντρο νόησης που βρίσκεται στην περιοχή του στομαχιού. ( 3ο τσάκρα). Επίσης είναι πολύ βοηθητικό στα επαγγελματικά σχέδια και τα προσωπικά σας οράματα καθώς δημιουργεί μεγάλη ικανότητα πνευματικής συγκέντρωσης. Με αυτό τον τρόπο επικεντρώνεστε σταθερά στον στόχο σας. Μπορείτε να το εφαρμόσετε ακόμη και για να κάνετε μια πολύ μικρή «παρέμβαση» στον χωροχρόνο ώστε να προλάβετε μέσα μαζικής μεταφοράς (ταξί, τραίνα, αεροπλάνα κ.λπ.) εφ´ όσον αυτό είναι για το ανώτερο καλό όλων.

Master Levels

Σουρί Σανλάι: 

Εφαρμόζεται στην θεραπεία όλων των οφθαλμολογικών και αλλά και πολλών δερματικών παθήσεων. Είναι συχνότητα πολύ σύνθετη. Κατάλληλη ακόμη και για την γάγγραινα, τις φλεγμονές, το έγκζεμα και τις αλλεργίες.

 

Κουρφ: 

Η συχνότητα Ρυθμίζει την ενδοκρανιακή (υπερτονική κρίση) και ενδοφθάλμια πίεση (γλαύκωμα). Αποκατάσταση μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο. Διορθώνει τα οστά του κρανίου των βρεφών. 

 

Ρανούλ: 

Όπως το Σουρίι Σανλάι αλλά κρουστική δυνατή συχνότητα, επικεντρώνεται στις οφθαλμολογικές παθήσεις.

 

Μίντι: 

Πληροφοριακό κανάλι. Δίνει πληροφορίες από την νοοσφαίρα της Γης. Χρησιμοποιείται για ερευνητικές εργασίες, διάγνωση αλλά και προστασία, καθώς μας ειδοποιεί για ανορθόδοξες καταστάσεις. Βοηθάει στην αναζήτηση χαμένων πραγμάτων. Καταπνίγει τα κωλύματα στην βιοτοποθέτηση (biolokatio) και οργανώνει συναντήσεις. (Εμφανίζει άτομα που δεν είχαμε δει για καιρό και αποκαλύπτει «χαμένα» πρόσωπα).

 

Τάτα: 

Ρυθμίζει το σωματικό βάρος. Εξυγιαίνει και ισορροπεί τον ορμονικό άξονα. Συσφίγγει την επιδερμίδα όλου του σώματος και κάνει « λίφτινγκ» διατηρεί και παρατείνει την νεανικότητα.

Σινράχ: 

Χρησιμοποιείται για την φυσική ανανέωση των γυναικών, ρυθμίζει τον ορμονικό άξονα, απαλύνει τις ρυτίδες και βελτιώνει την υφή του δέρματος. Είναι καθαρά γυναικείο ορμονικό κανάλι. Εξισορροπεί τον θυρεοειδή αδένα.

 

Τζίλιους: 

Όπως το Κραόν αλλά κρουστική συχνότητα. Τζίλιους + Φιράστ + Φαρούν Μπούντα, βοηθητικό για όλες τις ασθένειες του αίματος, όπως ζαχαροδιαβήτης, λευχαιμία, AIDS.

 

Γκεκτάς: 

Πληροφοριακό κανάλι. Ενεργοποιεί πληροφορίες κοσμικής φύσεως. Καθαρίζει και εξαλείφει τα εμπόδια για την παραλαβή πληροφορίας. Καθαρίζει το υποσυνείδητο και το συνειδητό και συμβάλει στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας. Κοσμική προστασία.

 

Ρινάλντι: 

Κατάλληλο για την θεραπεία πιτυρίδας από κάποιο μύκητα. Κάποιοι δερματικοί μύκητες . Στα γεωργικά προϊόντα καταπολεμά το σκαθάρι και την ψείρα των φυτών.

 

Χρυσή Πυραμίδα: 

Εφαρμόζεται επί όλων των ασθενών της σπονδυλικής στήλης. Δουλεύει με τα φυσικά φαινόμενα και έχει την ικανότητα να εξουδετερώνει επιδημίες και να προστατεύει από φυσικές καταστροφές.

Ουράλ: 

Πνεύμονες και βρογχικά (εξ επαφής χεριών) κρυολόγημα , γρίπη, μηνιγγίτιδα (άνευ επαφής) κατάλληλο για επιδημίες.

 

Ραούν: 

Εφαρμόζεται για την θεραπεία του χρόνιου αλκοολισμού και την απεξάρτηση από τις ουσίες. Επίσης και για όλες τις εξαρτήσεις.

 

Λούγκρα: 

Καθαρισμός και προστασία του φυτό-ζωικού κόσμου και των ψαριών στις λίμνες, θάλασσες ποτάμια. ΠΟΤΕ δεν ανοίγεται σε άνθρωπο.

 

Γκεκάτα: 

Όλες οι παθήσεις του μαστού, πλην της μαστοπάθειας. Βοηθά στην μεγέθυνση του στήθους. Θεραπεία των μικρής ανάπτυξης γεννητικών οργάνων (υπάρχουν πολλοί περιορισμοί στην εφαρμογή της συχνότητας).

 

Άγκνι Χουμ: 

Ουδέτερη ενεργειακή συχνότητα. Συντείνει στο να αποβάλλονται οι βλαβερές ενεργειακές ουσίες για αυτό και χρησιμοποιείται στην θεραπεία των βαριά ασθενών.

Άγιος Μωυσής: 

Βοηθά όλο το αναπνευστικό σύστημα. Καθαρίζει και φιλτράρει τους πνεύμονες. Είναι καταλυτικό στην θεραπεία για συκώτι, στομάχι, καρκίνο στομάχου, γαστρεντερικό σωλήνα και νεφρά.

 

Άγιος Βούδας: 

Βοηθά στην θεραπεία του στομάχου, όγκους του γαστρεντερικού σωλήνα, κοίλες, αρθρώσεις, κατάγματα οστών, μετεγχειρητικά ράμματα, ουλές.

 

Τιτάν: 

Μόνο για την ενεργοποίηση των τσάκρα σε δύσκολες περιπτώσεις.

 

Σούτρα Κάρμα: 

Καθαρίζει το κάρμα και επιταχύνει την μεταφορά του αγαθού πάνω στο καρμικό σώμα. (έρχονται πολύ γρηγορότερα τα καλά στην ζωή μας).

 

Τορ: 

Διάλυση συμπύκνωσης της βαριάς αρνητικής ενέργειας.

 

Το Κανάλι που Αγιάζει τα Πράγματα: 

Ενεργειακός εξαγνισμός και καθαρισμός όλων των αντικειμένων και εμπορευμάτων.

Άγιος Ιησούς: 
Ρίχνει τον πυρετό. Βοηθάει στην θεραπεία των ασθενειών των αρθρώσεων, του λαιμού όπως η λαρυγγίτιδα, του κρυολογήματος. Ρυθμίζει την πίεση (την υπερτονία την υποτονία και την νευροφυτική δυστονία).

Άγιος Μωχάμετ: 
Βοηθά στην θεραπεία των αλλεργιών, επουλώνει τις πληγές, εξοντώνει τις κρεατοελιές τα λιπώματα, την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και ρυθμίζει τον ορμονικό άξονα.

Λούλι: 
Θεραπεία μόνο για διαγνωσμένη σχιζοφρένεια και πάντα σε συνεργασία με τον θεράποντα ψυχίατρο του ασθενούς.

Ράτχα: 
Ανοίγεται μόνο για προσωπική άμυνα και πολύ σπάνια. Πχ κίνδυνος κατά ζωής.

Σεληνόφως: 
Προκαλεί αναισθησία στα τραύματα, οδοντόπονος, και κάθε δυνατός πόνος εκτός της κοιλιακής χώρας.

Ντο: 
Σκέτο πληροφοριακό κανάλι. Είναι το κανάλι των αστρικών ταξιδιών μέσα στον ύπνο.

Μπον :
Μετεωρισμός. Η ανάπτυξη της ικανότητας της ανύψωσης στον αέρα (levitation). Θεραπεία των βαριά αρρώστων, κλινήρεις, άρρωστα πόδια, πρόσφατα εγκεφαλικά.

Χούτα:
Παρακολούθηση θεραπευτικής εξέλιξης. Ενεργοποιείται σπάνια και μόνο όταν είναι αδύνατη η πρόοδος. Δρα εκτός εντολών και σταματά μόνο όταν ολοκληρώσει το έργο του.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Δίδαξε την μέθοδο
Progressor Κοσμοενεργειακής Θεραπευτικής

Σε αυτό το επίπεδο ο επαγγελματίας θεραπευτής υποχρεούται να εκπονήσει διδακτορική διατριβή. 

Μετά την ολοκλήρωση της και την παρουσίαση της, συντονίζεται σε ένα προσωπικό σεμινάριο τριών ημερών με 21 advanced ενεργοπληροφοριακές συχνότητές που εκτινάσσουν, την γνώση του, την δύναμη του και την αποτελεσματικότητα του, κυριολεκτικά σε διαστημικό επίπεδο. Εδώ ολοκληρώνεται κάθε γνώση που αφορά την Κοσμοενεργειακή και το άτομο είναι έτοιμο, όχι μόνο να θεραπεύσει, αλλά  να διδάξει και να διαδώσει την μέθοδο, σε όλο τον πλανήτη.!

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Αγορά Μαθήματος
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare