Η σχολή μας

Αναβαθμίστε την ζωή σας

Μέσα από την Μάθηση

«Γηράσκω αεί διδασκόμενος»

Σόλων 639 - 559ΠΧ Αθηναίος νομοθέτης, φιλόσοφος, ποιητής και ένας από τους επτά σοφούς της αρχαίας Ελλάδος.

Η διαβίου μάθηση είναι ο μόνος τρόπος για να κρατηθεί ο άνθρωπος ψηλά, νοητικά και συνειδησιακά.

Στην online σχολή μας διδάσκουμε την πρωτοποριακή διαστημική κυριολεκτικά μέθοδο της Κοσμοενεργειακής Θεραπείας, ως τον απόλυτο τρόπο ενός κβαντικού συνειδησιακού άλματος.

Απευθυνόμαστε στον καθένα που θέλει να αναπτυχθεί προσωπικά και να αναλάβει τη ζωή του.
Επίσης απευθυνόμαστε σε όλους τους επαγγελματίες υγείας, που θα ήθελαν να προσθέσουν ένα πανίσχυρο όπλο στην φαρέτρα τους και να εκτινάξουν την θεραπευτική τους αποτελεσματικότητα.

Η ικανότητα να μπορεί κάποιος σε όλη του τη ζωή, να διδάσκεται και να προοδεύει, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη, πως είναι άξιο τέκνο Του Δημιουργού του, ο οποίος δημιούργησε τον άνθρωπο, με μοναδικό σκοπό την εξέλιξη του, μέσα από την συνειδητή, πνευματική του αναβάθμιση.

0

ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

0

ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ

0 +

ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ

0 hr

θεωρητικής & πρακτικής διδασκαλίας
για κάθε αυτοτελές Level.

Τι μας κάνει ξεχωριστούς;

Η Κοσμοενεργειακή είναι ένα σύστημα απο το μέλλον , που ήρθε για να αλλάξει το παρόν!

Στη σχολή μας Cosmic Energy Healing Studies, ενώσαμε τις δυνάμεις μας τρεις διακεκριμένοι, επαγγελματίες θεραπευτές. Γνωρίζουμε, με ακρίβεια πώς να κατανοήσετε τις κβαντικές αλλαγές και πώς θα σας οδηγήσουμε στο μέλλον, αντιλαμβανόμενοι τις νέες συνθήκες του παρόντος. Αυτό είναι που μας κάνει αληθινά ξεχωριστούς.

Οι σπουδές σε αυτή την online πλατφόρμα, αφορούν την βαθιά και ολοκληρωμένη γνώση, στην ενεργειακή μέθοδο θεραπείας «Κοσμοενεργειακή θεραπευτική».

Σχετικά με την Σχολή μας ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ

Η Κοσμοενεργειακή είναι ένα σύστημα απο το μέλλον , που ήρθε για να αλλάξει το παρόν!

Στη σχολή μας Cosmic Energy Healing Studies, ενώσαμε τις δυνάμεις μας τρεις διακεκριμένοι, επαγγελματίες θεραπευτές. Γνωρίζουμε, με ακρίβεια πώς να κατανοήσετε τις κβαντικές αλλαγές και πώς θα σας οδηγήσουμε στο μέλλον, αντιλαμβανόμενοι τις νέες συνθήκες του παρόντος. Αυτό είναι που μας κάνει αληθινά ξεχωριστούς.

Οι σπουδές σε αυτή την online πλατφόρμα, αφορούν την βαθιά και ολοκληρωμένη γνώση, στην ενεργειακή μέθοδο θεραπείας «Κοσμοενεργειακή θεραπευτική».

Οι καιροί έχουν κιόλας αλλάξει κι αυτό θα γίνει απολύτως κατανοητό στο σύντομο μέλλον. Ήρθε η ώρα η ανθρωπότητα να κατευθυνθεί στην Άυλη Τεχνολογία και στις κβαντικές λύσεις για τα ζητήματα που αφορούν την υγεία της, και την διαχείριση της ψυχοπνευματικής της κατάστασης. Ήρθε η ώρα να φανεί , πώς αυτό που ονομάζουμε φύση, περιέχει μέσα του, τον ηλεκτρομαγνητισμό και τον χωροχρόνο, έννοιες και ουσίες άκρως προσβάσιμες και απείρως λειτουργικές, στην υπηρεσία του ανθρώπου. 

Η διοίκηση του φυσικού σώματος όμως, ξεκίνα από την εύρυθμη λειτουργία του αόρατου ηλεκτρομαγνητικού του πεδίου.
Όλα αυτά αναλύονται επαρκώς και με μεγάλη λεπτομέρεια, σε όλους όσοι αποφασίσουν να σπουδάσουν μαζί μας.

Σχετικά με την Σχολή μας ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ποιοι Είμαστε

Σχετικά με την Σχολή μας ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Μαίρη Μάρκου έκανε εκτεταμένες σπουδές ακολουθώντας Ρώσους δασκάλους, οι οποίοι ήταν μαθητές του ιδρυτή της μεθόδου ιατρού και ακαδημαϊκού Βλαντιμίρ Αλεξάνδροβιτς Πετρώφ. Εργάστηκε χιλιάδες ώρες με θεραπευόμενους και παρακολούθησε δεκάδες ειδικά advanced VIP σεμινάρια, με ειδικούς, ρώσους κυρίως επιστήμονες της μεθόδου, όπως επίσης γιατρούς και ψυχολόγους.

Αποφασίζοντας να ιδρύσει αυτή την μοναδική στο είδος της, ολοκληρωμένη σχολή, αναζήτησε ακόμη δύο επιστήμονες για το μάθημα της ανατομίας – φυσιολογίας και το μάθημα της ψυχολογίας. Ήθελε οι επιστήμονες αυτοί να σκέφτονται «έξω από το κουτί» και να έχουν γνώση, και άλλων ενεργειακών θεραπειών, ώστε να βρίσκονται όλοι, στο ίδιο μήκος κύματος.

Η Μέλπω Κωστή είναι επαγγελματίας φυσικοθεραπεύτρια. Η επαφή της με τις εναλλακτικές επιστήμες είναι μεγάλη, καθώς για πολλά χρόνια ασχολείται σε βάθος, με την κινεζική ιατρική και το βελονισμό. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται μία διδασκαλία, που αφορά το ανθρώπινο σώμα, όχι μόνο στο φυσικό επίπεδο, αλλά και μέσα από την ανάγνωση, των ενεργειακών αρχικών αιτιών.

Η Αγγελίνα Δίζη είναι ψυχολόγος. Ακόμη και στις κλασσικές σπουδές ψυχολογίας που έκανε στην Αγγλία, το κομμάτι που αφορούσε το υπερσυνειδητό, την εισήγαγε σε μία αντιμετώπιση της ανθρώπινης ψυχής, που έρχεται από τις δυνάμεις του κβαντικού του αόρατου κόσμου. Στην συνέχεια μεταξύ άλλων σπουδών, έγινε Κοσμοενεργειακή Θεραπεύτρια, με πτυχίο από εμάς, και είναι κάτοχος του Level 3. Ειδικώς αυτή η ιδιότητα της, την καθιστά το καταλληλότερο πρόσωπο, για να διδάξει, Εισαγωγή στην Ψυχολογία, συνδέοντας την επιστήμη της, με τον πιο συμβατό τρόπο, σε σχέση, με την ενεργοπληροφοριακή ηλεκτρομαγνητική δομή ανάλυσης, των παιδικών τραυμάτων, που συνθέτουν την ενήλικη ανθρώπινη ψυχολογία, κατά την Κοσμοενεργειακή Θεραπεία.

Είμαστε και άλλοι!!!!!

«Πίσω από τις κάμερες» όμως βρίσκονται άλλα τρία πολύ σημαντικά πρόσωπα.

Ειρήνη: Γραμματειακή υποστήριξη, και μεταφράστρια.

Μαριλένα: Γραφιστική υποστήριξη, κίνηση όλων των επαγγελματικών σελίδων μας.

Θανάσης: Marketing planning, developer. 

Δημήτρης: Videographer / Editing 

Σχετικά με την Σχολή μας ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Τι κάνουμε

Σχετικά με την Σχολή μας ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Μας πήρε πάνω από δυο έτη για να οργανώσουμε με τον πληρέστερο τρόπο, την on line σχολή μας, ώστε να είναι ξεχωριστή, από όλα τα ανάλογα εκπαιδευτικά ιδρύματα παγκόσμια.

Εργαστήκαμε όλοι πολύ σκληρά και μεθοδικά, προκειμένου να οργανώσουμε σε αυτοτελή Level σπουδών, την διδακτική μας ύλη.

Όλοι οι καθηγητές, ο καθένας στο αντικείμενό του, γράψαμε από την αρχή κείμενα, προσαρμοσμένα στην εκμάθηση της σπουδής, της Κοσμοενεργειακής Θεραπείας. Οργανώσαμε εκτεταμένα PDF και δημιουργήσαμε video, κάνοντας προσωπικό μάθημα, προκειμένου να αναλύεται και προφορικά όλο το γραπτό υλικό.

 

Έχουμε οργανώσει με τέτοιο τρόπο την θεωρητική κατάρτιση, ώστε κάθε σπουδαστής με την χρήση ενός απλού user name, να έχει άμεση και συνεχή πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό, ώστε να εκπαιδεύετε στον χρόνο και με τον τρόπο που εξυπηρετείτε.

Σε κάθε Level που ολοκληρώνεται, ο σπουδαστής μπορεί να εφαρμόσει την μέθοδο κατευθείαν, καθώς εκτός απο την θεωρεία, έχει παρακολουθήσει, ζωντανά on line, την πρακτική εξάσκηση, απο την Tutor Μαίρη Μάρκου.

Η αποστολή μας

Σχετικά με την Σχολή μας Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Αυτή η σχολή σκοπό έχει να καταφέρει να γίνει θεματοφύλακας των μεγάλων επιστημονικών ερευνών του ιατρού και ακαδημαϊκού, Βλαντιμίρ Αλεξάντροβιτς Πέτρωφ και της ομάδας του, στο εργαστήριο του διαστημικού κέντρου ερευνών της πρώην σοβιετικής ένωσης.

Με αυτοθυσία και πίστη στην επιστήμη και στην εξελικτική πορεία του ανθρώπου, οι άνθρωποι αυτοί έκαναν τα πάντα, για να μας παραδώσουν, τη μεγαλύτερη επιστημονική κβαντική εναλλακτική θεραπευτική μέθοδο, που ξεπερνά σήμερα, κάθε ανθρώπινη γνώση και φαντασία.

Σχετικά με την Σχολή μας Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Εμείς μεταφέρουμε αυτούσιες τις διδασκαλίες εφαρμογής, δίχως κατοπινές αυθαίρετες παρεμβάσεις. Επίσης σκοπό έχουμε να διαδώσουμε την Κοσμοενεργειακή Θεραπεία, όσο πιο μακριά γίνεται έτσι ώστε να δημιουργηθεί, μία καινούργια επιστημονική γνώση και προσέγγιση, επί της ολότητας του ανθρώπου.

Μέχρι σήμερα η Κοσμοενεργειακή θεραπεία, στην πλειοψηφία της, δυστυχώς διδάσκεται πλημμελώς. Συνήθως γίνετε από έναν Κοσμοενεργέτη καθηγητή, σε προκαθορισμένα μικρά σεμινάρια ολίγων ημερών, απουσία άλλων απαραίτητων μαθημάτων. Είναι αδύνατον τέτοιες πρακτικές, να θεωρηθούν σπουδές. Κατά την άποψή μας, η πλημμελής κατάρτιση είναι κάτι πάρα πολύ επιζήμιο για όλους.

Αναλαμβάνουμε δράση για να εξασφαλίσουμε τα εξής.

 1. Η μέθοδος είναι απίστευτα πρωτοποριακή και αποτελεσματική και φροντίζουμε να διατηρεί την αξιοπιστία της.
 2.  Όταν κάποιος παρακολουθεί μάθημα της Κοσμοενεργειακής Θεραπείας, κανονικά πρέπει να είναι σε θέση, να βοηθήσει σχεδόν αμέσως τον εαυτό του, σε πάρα πολλά επίπεδα. Από την σωματική πρόληψη και θεραπεία, μέχρι την διαχείριση της ψυχοπνευπνευματικής του κατάστασης. Αλλά και την δημιουργία ενός ξεκάθαρου και αποτελεσματικού σχεδίου, για τη ζωή του. Αν η γνώση είναι μπερδεμένη και ανεπαρκής αυτή η τεράστια ευκαιρία χάνεται.
 3. Οι σπουδαστές επάνω στην μέθοδο της Κοσμοενεργειακής Θεραπείας, γίνονται το μέσον, για μια τεράστια πρόοδο, μετασχηματισμό και αναβάθμιση προς τον πλανήτη και τον άνθρωπο. Είναι απολύτως λογικό να χρειάζεται μεγάλη γνώση, αφοσίωση, υπομονή, επιμονή και διδακτική διαφάνεια. 

Με το κείμενο αυτό δεν κριτικάρουμε την προσπάθεια των συναδέλφων μας, να συμβάλουν και εκείνοι όπως μπορούν, στην διάδοση της μεθόδου. Απλά ξεκαθαρίζουμε την θέση μας, την γνώση μας και την ευθύνη που αισθανόμαστε, απέναντι στον εαυτό μας, την μέθοδο, τους σπουδαστές μας, την ανθρωπότητα και τον πλανήτη.

Ευχόμαστε να γίνουμε εμπνευστές πολλών ανθρώπων, ώστε να διασκορπίσουμε πολλά λιθαράκια, και όλοι μαζί να προστατεύουμε και να μεταφέρουμε την γνώση και την χρήση της Κοσμοενεργειακής Θεραπείας, ως άξιοι συνεχιστές, του πρωτοπόρου, ιδρυτή ιατρού και ακαδημαϊκού Βλαντιμίρ Αλεξάνδροβιτς Πετρώφ

Αναπαραγωγή Βίντεο
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Αγορά Μαθήματος
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare