Μαίρη Μάρκου

Μαίρη Μάρκου

Tutor Εφαρμοσμένης Κοσμοενεργειακής Θεραπείας

Είμαι η Μαίρη.

Η ζωή πάντοτε γράφει τα πιο περίπλοκα και απίστευτα σενάρια.

Έτσι και στη δική μου περίπτωση για αλλού ξεκίνησα και η ζωή αλλού με πήγε.

Στην αρχή του επαγγελματικού μου ξεκινήματος, σπούδασα υποκριτική.

Στη συνέχεια εργάστηκα ως επαγγελματίας ηθοποιός, για δεκαέξι χρόνια ανελλιπώς στο θέατρο, ενσαρκώνοντας ρόλους Αρχαίου Δράματος, Διεθνούς Λογοτεχνίας αλλά και Σύγχρονων Ελλήνων Συγγραφέων.

Παράλληλα, ανέπτυξα μεγάλη καριέρα ως εκφωνητρια τρέιλερ, δυο μεγάλων συνδρομητικών τηλεοπτικών καναλιών και δάνεισα την φωνή μου σε χιλιάδες διαφημιστικά μηνύματα, για την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, σε Πανελλαδικό δίκτυο και μεγάλου μήκους μεταγλωττισμένες παιδικές ταινίες.

Το ενδιαφέρον μου για την εξέλιξη και την πρόοδο της εργασίας μου με έφερε και στη θέση της προέδρου του σωματείου (Σ.Ε.ΔΙ.ΚΕ.) του κλάδου μου.

Στο μεταξύ από το 2005, λόγω ενός προσωπικού προβλήματος, στην ζωή μου εμφανίζονται δυναμικά οι ενεργειακές εναλλακτικές θεραπείες και ξεκινά το ταξίδι της αναζήτησης μου, στην εσωτερική γνώση.

Ακριβώς αυτή την περίοδο, παίρνω τον Πρώτο Βαθμό στο Ρέικι και συνεπαρμένη καθώς ήμουν, αμέσως αρχίζω την επαγγελματική του άσκηση, παράλληλα με την καριέρα μου στα media.

Πρώτος Βαθμός στο Reiki 2005 & Δεύτερος Βαθμός στο Reiki 2006.

Αμέσως παρακολουθώ μια σειρά σεμιναρίων και θεραπευτικών τεχνικών προσωπικής ανάπτυξης, κυρίως πάνω σε διαλογιστικά σχήματα του Όσο ( Osho ) και του Γ. Γκουρζτίεφ, στην Ελλάδα και την Ινδία στο Άσραμ Όσο στην Πούνα.

Η πρώτη μου επαφή με τη Ρωσική μέθοδο Κοσμοενεργειακή Θεραπευτική γίνετε το 2007.

Η μεγάλη αποτελεσματικότητα, αλλά και το γεγονός ότι βασίζεται σε επιστημονική μεθοδολογία και δεδομένα ως μέθοδος, με κερδίζει αμέσως και αφοσιώνομαι πλήρως σε αυτήν τη διαδρομή.

Ακολουθούν δύο χρόνια πολύ εντατικών σπουδών στην Ελλάδα & Μόσχα , με πολλές ώρες μελέτης και πρακτικής έρευνας, όπου πάνω από 1.500 άτομα ( σε ομαδικά σχήματα, για οικονομία χρόνου), δέχονται από εμένα, τις θεραπευτικές ιδιότητες της Κοσμοενεργειακής μεθόδου, με εκπληκτικά αποτελέσματα στα ζητήματα που τους απασχολούν.

Γίνομαι Mάστερ από το Ινστιτούτο ενεργειακών σπουδών, Cosmic Knowledge School στην Κοσμοενεργειακή Θεραπευτική το 2009.

Τον Ιανουάριο του 2010 παίρνω συντονισμό στην πανάρχαια «μυστικιστική τέχνη» του Ζωροαστρισμού, ως επιπλέον εξειδίκευση της Κοσμοενεργειακής.

Ινστιτούτο ενεργειακών σπουδών

«Cosmic Knowledge School»

Τον Απρίλιο του 2010 Αποφασίζω να παρακολουθήσω ένα ταχύρυθμο σεμινάριο στην Πράγα και γίνομαι πρακτικός εφαρμοστής της ενεργειακής μεθόδου του Αμερικανού χειροπράκτη Dr Eric Pearl – «The Reconnective Ηealing and The Reconnection». Level lll.

Το Δεκέμβριο του 2010 στο Λονδίνο στο Ινστιτούτο ενεργειακών σπουδών «Cosmic Knowledge School» γίνομαι Progressor και αποκτώ έτσι το μεγαλύτερο τίτλο σπουδών, ο οποίος είναι εκτός από ουσιαστικός είναι τιμητικός και αποδίδεται μόνο σε όποιον πρόκειται να ακολουθήσει το δρόμο της διδασκαλίας, ως Tutor για το Cosmic Energy Healing (Κοσμοενεργειακή Θεραπευτική).

Επειδή στη ζωή μου μου αρέσει να ολοκληρώνω κάτι που έχω ξεκινήσει αποφασίζω να γίνω Master Reiki το 2011 στην Αθήνα.

Μέσα από την βιωματική μου εμπειρία έχω καταλήξει πως η Κοσμοενεργειακή Θεραπεία είναι η μέθοδος των μεθόδων.

Ασχολούμαι αποκλειστικά με αυτή την ηλεκτρομαγνητική ενεργοπληροφοριακή μέθοδο, θεραπεύοντας ανθρώπους από το 2007, ενώ διδάσκω νέους επιστήμονες θεραπευτές, από το 2012 σε όλο τον κόσμο .

Από το 2014 η επίσημη έδρα της σχολής είναι στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Προσωπικά ως Energy Aignment Therapist and Tutor είμαι Full member of BCMA ( British Complementary Medicine Association).

Διεύθυνση σπουδών

Είμαι η Μαίρη.
Progressor of Cosmic Energy Healing

Διδάσκει: Εφαρμοσμένη Κοσμοενεργειακή Θεραπεία

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Αγορά Μαθήματος
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare