Testimonials

Testimonials

Testimonials
Επαγγελματιών θεραπευτών της σχολής μας

Παυλίνα Ζήνωνος

Ψυχολόγος/ ψυχοθεραπεύτρια

Ονομάζομαι Παυλίνα Ζήνωνος και είμαι ψυχολόγος/ ψυχοθεραπεύτρια, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Λος Αντζελες και έδρα την Λεμεσό Κύπρου.

Είμαι κάτοχος Level 3 της Κοσμοενεργειακής Θεραπευτικής από την σχολή της Μαίρης Μάρκου The Cosmic Energy Healing.

Η επαγγελματική και προσωπική μου ζωή πήρε την πιο θετική της τροχιά, όταν βρέθηκα το 2015 σε μια παρουσίαση της Κοσμοενεργειακής Θεραπευτικής από την ίδια την Μαίρη, την οποία είχα γνωρίσει κατά την διάρκεια των σπουδών μου στην Αμερική.

Αρχίσαμε να δουλεύουμε μαζί σε προσωπικό επίπεδο αφού με είχε συνεπάρει η μέθοδος και το επίπεδο επίγνωσης και θεραπευτικής προόδου που είχα αρχίσει να αποκτώ μετά από λίγες μόνο συνεδρίες, ήταν απίστευτο. Εκτός από αυτό, άρχισα να παρατηρώ μια θετική συνχρονικότητα στην ζωή μου εκείνη την περίοδο.

Άρχισα να είμαι πιο «τυχερή» θα έλεγα σε όλα τα επίπεδα.

Αποφάσισα να πάρω το 1ο Level όταν άρχισα να βλέπω τεράστιες διαφορές και σε δικούς μου ανθρώπους, που έκαναν τότε συνεδρίες με την Μαίρη. Από τότε η εξέλιξη που παρατήρησα στην δουλειά μου ήταν καταπληκτική. Σε συνδυασμό με την ψυχοθεραπεία, η Κοσμοενεργειακή Θεραπευτική, έγινε αναπόσπαστο μέρος του τρόπου που δουλεύω με τους θεραπευόμενους μου, με εξαιρετικά και ταχύτατα αποτελέσματα τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε σωματικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, πολλοί θεραπευόμενοι μου αναφέρουν μια τεράστια αλλαγή στον τρόπο που αντιλαμβάνονται και διαχειρίζονται τα πράγματα, συναισθηματική ηρεμία, πιο υγιείς σχέσεις με τους άλλους και αλλαγή στην τύχη τους.

Σε σωματικό επίπεδο: σημαντική μείωση στα επίπεδα φλεγμονών στο σώμα, καλύτερες αναλύσεις αίματος, δυνατό ανοσοποιητικό, ήπια αντιμετώπιση σε οποιουσδήποτε ιούς, γρηγορότερη ανάρρωση μετά από χειρουργεία, μείωση χρόνιων πόνων, μέχρι και απαλλαγή από κύστες, ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία του σώματος.

Οι σπουδές στην μέθοδο προσφέρουν ολοκληρωμένη εκπαίδευση, σε γνωσιακό, αλλά και σε πρακτικό επίπεδο ώστε να μπορείς αμέσως μετά, να αρχίσεις να την εξασκείς.

Η υποστήριξη που παρέχει η Μαίρη στους σπουδαστές είναι για μένα το σημαντικότερο κομμάτι.
Υπάρχουν εβδομαδιαίες σχεδόν συναντήσεις διαδικτυακά όπου μας παρέχει πληροφορίες και μετεκπαίδευση εντελώς δωρεάν. Υπάρχει μόνιμη διαδικτυακή ομάδα των θεραπευτών όπου μπορούμε να φέρνουμε τις απορίες που προκύπτουν και να συζητάμε οτιδήποτε μας απασχολεί σε επαγγελματικό επίπεδο, με άμεση ανταπόκριση.

Επίσης, όποιος είναι πιστοποιημένος επαγγελματίας θεραπευτής της σχολής μας, έχει το προνόμιο για επαγγελματικές συνεργασίες με την Μαίρη Μάρκου.

Η σχολή διενεργεί εκπαιδευτικά σεμινάρια, παρουσιάσεις και διαλέξεις, όπου εκτός από το υψηλό γνωστικό και εφαρμοστικό επίπεδο, που γίνεσαι κοινωνός, υπάρχει και ένα σεβαστό οικονομικό όφελος, αφού μπορείς να λειτουργήσεις ως συνδιοργανωτής, εάν το επιθυμείς.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όποιος αποφασίζει να ακολουθήσει αυτό τον δρόμο δεν το μετανιώνει.

Προσωπικά θα έλεγα πως ήταν η ιδανικότερη επιλογή να προσθέσω την Κοσμοενεργειακή Θεραπευτική στην δική μου εργαλειοθήκη ως επαγγελματίας υγείας.

Pavilina Zenonos
Physiologist/ Energy Therapist of Cosmic Energy Healing ❤️‍🩹
Limassol

Δώρα Κωνσταντά

Ενεργειακή Θεραπεύτρια

Ονομάζομαι Δώρα Κωνσταντά οι αρχικές μου σπουδές έγιναν στην Γερμανία πάνω στον προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Σήμερα είμαι ενεργειακή θεραπεύτρια στην Λεμεσό.

Μετά από πολλά προβλήματα υγείας και αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις, αποφάσισα να ψαξω άλλες εναλλάκτικες θεραπευτικές μεθόδους και μετά από παρότρυνση μιας φίλης μου, γνώρισα την Μαίρη στην Κύπρο. Ξεκινήσαμε συνεδρίες και ως θεραπευόμενη, από τις πρώτες κιόλας φορές άρχισε να φαίνεται η διαφορά, τόσο στην υγεία μου, όσο και στην διάθεση μου.

Ένιωθα πιο χαρούμενη , θετική και οι αλλαγές, τόσο σε σωματικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο, ήταν πλεον εμφανείς.

Υπήρχε μεγάλη διάφορα στον τρόπο αντίληψης και διαχείρισης κατατάσεων και προβλημάτων στην ζωή μου , περισσότερη ηρεμία , επίγνωση και καλύτερη υγεία.

Οι αλλαγές αυτές με βοήθησαν να πάρω την μεγάλη απόφαση να εκπαιδευτώ στην μέθοδο και να την εξασκίσω ως επάγγελμα.

Κατέχω το Master Level 2 της Κοσμοενεργειακής Θεραπέυτικής από την σχολή
The Cosmic Energy Healing με διεύθυνση σπουδών της Μαίρης Μάρκου.

Μέχρι τότε ήμουν τραπεζικός υπάλληλος, σε έναν πολύ νευραλγικό και απαιτητικό τομέα.

Η απόφαση ήρθε σχεδόν αυτόματα καθώς, είχα αντιληφθεί πλήρως, πως η πίεση και η ζωή «μέσα στο κουτί» όχι μόνο δεν προστατεύει, αλλά ακριβώς το αντίθετο.

Διαλύει και σκοτώνει κάθε έννοια ευτυχίας, πολλές φορές υγείας και δημιουργικότητας.

Εκείνη την περίοδο η Μαίρη έκανε ένα ταχύρρυθμο σεμινάριο για Level 1&2 μαζί.

Πήρα μέρος και ξεκίνησα, μετά την απαιτούμενη πρακτική, να εργάζομαι αμέσως, επαγγελματικά.

Είχα κατανοήσει τόσο βαθιά την λειτουργία, αλλά και την αποτελεσματικότητα της μεθόδου, και δεν ήθελα να χάσω καθόλου χρόνο. Είχα αναπτύξει με έναν ανεξήγητο για μένα τρόπο, μεγάλη αυτοπεποίθηση και για τον εαυτό μου και για την μέθοδο.

Από την αρχή οι πελάτες, έβλεπαν φαντάστηκες βελτιώσεις να τους συμβαίνουν στους τομείς που είχαν μπλοκάρει.

Αυτό μου έδωσε ακόμη περισσότερη σιγουριά και δύναμη, να προχωρήσω ταχύτατα και σε επόμενα Level.

Επίσης τα εργαλεία που παρέχονται από την σχολή, εντελώς δωρεάν, δημιουργούν μια συνεχή αναβάθμιση των γνώσεων μας, σε όλους τους τομείς της εκπαίδευση μας.

Η Μαίρη ως δασκάλα της μεθόδου, είναι πάντοτε εκεί, να μοιραστεί την επαγγελματική της γνώση, σε οτιδήποτε προκύψει, σε σχέση με τις περιπτώσεις των πελατών σου.

Η μόνιμη πρόσβαση στην πλατφόρμα υλικού πληροφοριών της μεθόδου, η ηλεκτρονική ομάδα των Κοσμοενεργειακών θεραπευτών «Cosmic Energy Practitioners» και τα δωρεάν σεμινάρια, καθιστούν πιστεύω ασυναγώνιστη την σχολή και σε κάνουν να νιώθεις, αληθινός και ολοκληρωμένος θεραπευτής.

Από το 2017 έχω εργαστεί με πάρα πολλούς ανθρώπους. Κάθε φορά εκπλήσσομαι καθώς βλέπω, πολύ καλά απότελέσματα και αλλαγές στους θεραπευόμενους μου, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Και κάθε φορά ευγνωμονώ αυτή την Θεία τύχη, την Θεία στιγμή, που με οδήγησε να πάρω αυτή την απόφαση.

Προχωρώ στον δρόμο της αυτοπραγμάτωσης μου, καθώς πάντοτε με ενδιέφερε, να προστατεύω τον εαυτό μου, να δημιουργώ, αλλά και να βοηθώ τους συνανθρώπους μου.

Ενεργειακή Θεραπεύτρια Κοσμοενεργειακής Θεραπείας
Δώρα Κωνσταντά
Επίπεδο σπουδών Master Level 2
Limassol Cyprus

Γεωργία Χάμπα

Φυσικοθεραπεύτρια

Ονομάζομαι Γεωργία Χάμπα.
Είμαι πτυχιούχος Φυσικοθεραπεύτρια από το 1996 απόφοιτος Σχολών Επαγγελμάτων Υγείας Πρόνοιας του Τ.Ε.Ι. Αθηνών και θεραπεύτρια BOWTECH από το 2014.

Από το 2016 είμαι επαγγελματίας, ενεργειακή θεραπεύτρια της Κοσμοενεργειακής Θεραπευτικής, πιστοποιημένη από την THE COSMIC ENERGY HEALING. Κάτοχος Level 3.

Νιώθω ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη που στην θεραπευτική μου σταδιοδρομία γνώρισα την ύπαρξη της Κοσμοενεργειακής Θεραπείας εντελώς τυχαία, από το διαδύκτιο. Αμέσως ενημερώθηκα περισσότερο για αυτό και φρόντισα να την διδαχθώ με την πρώτη ευκαιρία.

Έκτοτε την εφαρμόζω εντατικά τόσο σε εμένα όσο και στους γύρω μου.

Ακριβώς επειδή η Κοσμοενεργειακή Θεραπευτική αντιμετωπίζει ολιστικά τον “ανθρώπινο βιο-υπολογιστή” για αυτό τον λόγο θεωρώ ότι είναι μια πλήρης θεραπεία και από την μέχρι τώρα εμπειρία μου, έχει εξαιρετικά αποτελέσματα καθώς αφορά την ολιστική αντιμετώπιση της ανθρώπινης υπόστασης.

Η επενέργεια των συχνοτήτων επανασυντονίζουν στην βέλτιστη για τον κάθε οργανισμό και για την συγκεκριμένη στιγμή θεραπείας και η δοσολογία ρυθμίζεται σε κάθε περίπτωση, απόλυτα τέλεια για τις ανάγκες του εκάστοτε θεραπευομένου, που επιζητά με την θέλησή του την βελτίωση της υγείας του, έως και την πλήρη αποκατάστασή του!

Ο ίδιος Π.Ο.Υ. (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας), ορίζει ως Υγεία την κατάσταση πλήρους σωματικής, πνευματικής, ψυχικής και κοινωνικής ευεξίας του ατόμου και όχι μόνο την απουσία νόσου ή αναπηρίας.
Στο παίσιο αυτό και για όσο περισσότερο κανείς επιδέχεται τις θεραπευτικές συχνότητες, απολαμβάνει όλο και περισσότερα τα οφέλη, μιας τέτοιας συνήχησης-θεραπείας!

Ο Νικόλας Τέσλα είπε: «Αν Θέλετε να ανακαλύψετε τα μυστικά του σύμπαντος σκεφτείτε την ενέργεια την συχνότητα και την δόνηση».

Η Κοσμοενεργειακή Θεραπεία, ακριβώς επειδή είναι μια μέθοδος που εξηγείται επιστημονικά, αλλά και κινείται πρακτικά πάνω στις βασικές αρχές της Κβαντικής Φυσικής, έχει μια σχέση αιτίας και αποτελέσματος, και αφού το αίτιο εξαλείφεται στην ρίζα του, το αποτέλσμα δεν μπορεί παρά να είναι και θεαματικό !

Είναι μια θεραπεία που δεν συγκαλύπτει τα προβλήματα υγείας απλά, αλλά τα λύνει στην ρίζα τους. Μια θεραπεία αφάρμακη, που ο κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζεται ως μια ξεχωριστή πνευματική- ψυχική- σωματική οντότητα.

Η σχολή Κοσμοενεργειακής Θεραπείας, με διεύθυνση σπουδών από την Μαίρη Μάρκου, είναι ένας εκπαιδευτικός τόπος, που παρέχει πλήρη κατάρτηση του αντικειμένου.
Θα μπορούσα να γράψω σελίδες, για το εκπαυδευτικό υλικό, τις διευκολύνσεις, τα δωρεάν σεμινάρια και το εύρος γενικότερα των πληροφοριών. Προτιμώ όμως να αναφερθώ στην ουσία των ανθρώπινων περιστατικών.

Σε αυτό το πλαίσιο, υπάρχουν αρκετές μαρτυρίες με αποτελέσματα ασθενών-θεραπευομένων μου, που μας εντυπωσιάζουν! Ο στόχος όμως δεν μόνο ο εντυπωσιασμός, αλλά συνάμα και η διαπίστωση ότι άπαξ και κάποιος μπει σε αυτό το μονοπάτι, έχει και μιαν εντελώς άλλη θέαση των φαινομένων και των συνθηκών, διότι όταν αλλάζεις “φακούς οράσεως “, αυτομάτως συμβαίνει να εμφανίζεται και μια άλλη θέαση, της “φύσης των πραγμάτων” και αυτό για εμένα, είναι το πιο σημαντικό!

Διότι μόλις επιτευχθεί, ένας τέτοιος συντονισμός, όχι μόνο αποκαθίσταται η υγεία ,αλλά συνάμα, σημειώνετε, μια συνθήκη συνεχούς αυτοβελτίωσης, σε ατομικό επίπεδο του καθενός από εμάς!

Ως επαγγελματίας φυσικοθεραπεύτρια, διατηρώ στα Χανιά της Κρήτης τον πολυχώρο υγείας ΑΚΕΣΩ.

Ο κύριος όγκος των ασθενών που δέχομαι, είναι φυσικό να αφορά ανθρώπους με προβλήματα στο φυσικό σώμα.

Κάθε φορά που συμφωνούν να δράσουμε συνδιαστικά, τα αποτελέσματα είναι κυριολεκτικά απίστευτα.
Ο χρονος ίασης πέφτει στο μισό, τα αποτελέσματα θεραπείας αγγίζουν υψηλότατα ποσοστά, εως και πλήρη ίαση, ενώ οι παράλληλες βελτιώσεις στον ψυχοπνευματικό τομέα, είναι ένα «μπόνους», που κανένας τους δεν περίμενε, και που ασφαλώς δέχεται ευχαρίστως.

Γεωργία Χάμπα
Φυσικοθεραπεύτρια
Θεραπεύτρια BOWTECH
Practitioner Level 3
της μεθόδου «Κοσμοενεργειακή Θεραπευτική».

Testimonials
Ερασιτεχνών θεραπευτών της σχολής μας.

Μαρία Ν.

Δικηγόρος

Είμαι η Μαρία, ερασιτέχνης Κοσμοενεργέτης και μάχημη Δικηγόρος στο επάγγελμα.
Ένας απο τους λόγους της προσωπικής αλλά και επαγγελματικής μου ανάπτυξης είναι το γεγονός ότι ανακάλυψα την Κοσμοενεργειακή σε μια δύσκολη και απαιτητική στιγμή της ζωής μου.

Η απόφαση μου να σπουδάσω την μέθοδο μου έδωσε τα εφόδια ώστε να δημιουργήσω τη δική μου πραγματικότητα και τις κατάλληλες συνθήκες με τα «χρώματα» που μου αρέσουν, δίνωντας μου απεριόριστα εφόδια, για να λύσω κυρίως τα προσωπικά μου θέματα. Να προχωρήσω ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας σε μεγαλύτερα ανοίγματα, να εντοπίσω το ρολο μου και να απολάυσω τη ζωή.

Έίμαι κάτοχος του level 3 και η σχολή στην οποία ανήκω μου έχει προσφέρει πληθώρα γνώσεων.
Από δωρεάν σεμινάρια και συνεχόμενα follow up, μέσα από ελεύθερα σε πρόσβαση εργαλεία της σχολής, όπως η συνεχής on line σύνδεση μου με την πλατφόρμα της σχολής, όπου εκεί βρίσκετε όλο το διδακτικό υλικό. Επιπλέον μέσα από την ανοικτή ομάδα Κοσμοενεργετών θεραπευτών, υπάρχει συνεχής διαδραστική ενημέρωση για τα τεκταινόμενα. Αυτή ομάδα με βοήθησε και μπόρεσα να κρατήσω την ψυχραιμία μου και να βγω αλώβητη, από όλα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν σωματικά ψυχικά, και οικονομικά κατά τη δυσκολη περίοδο του κορονοϊού.

Είναι υπαρκτό και το νιώθω ότι η ομάδα των Κοσμοενεργετών ( εμείς οι παλιοί 😂) αλληλοστηρίζομαστε, γελάμε και βοηθάμε ο ένας τον άλλον, μέσω της σχολής μας, από την οποία σχεδόν εβδομαδιαία, έχουμε την ευκαιρία, δωρεάν να ενημερωνόμαστε για μια πληθώρα θεμάτων και να μαθαίνουμε πως να αντιμετωπίζουμε το κάθε τι.
Μην ξεχνάτε στην Κοσμοενεργειακή Θεραπεία αντιμετωπίζουμε την ζωή ολιστικά.

Νοιώθω περηφάνια που ανήκω στους Κοσμοενεργέτες της σχολής της Μαίρης Μάρκου και την ευχαριστω!

Γεωργία Φ.

Στυλίστρια Bolger

Είμαι η Γεωργία 26 χρονών από τη Λευκωσία και ασχολούμαι με την ενδυματολογία.
Μετά από παρακίνηση της μητέρας μου άρχισα να κάνω συνεδρίες Κοσμοενεργειακής Θεραπείας, με μια επαγγελματία απόφοιτο της σχολής της κας Μάρκου.

Από τη πρώτη κιόλας φορά, ήταν τόσο δυνατή η σύνδεση με τις ενέργειες-συχνότητες που το συναίσθημα ήταν απίστευτο!

Επίσης, η βελτίωση της σωματικής και ψυχικής μου υγείας ήταν μαγική. Μέσα από τη μέθοδο αυτή, ένιωσα μια τεράστια αλλαγή στον εαυτό μου που ήταν σαν να ζούσα ένα Θαύμα. Επομένως, δεν μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς την Κοσμοενεργειακή αφού καθημερινά οι ενέργειες, άρχιζαν και μου έδιναν πολλαπλά οφέλη.

Αποφάσισα να γνωρίσω την Μαίρη προσωπικά. Ζήτησα ένα on line ραντευού και αμέσως μπήκα στο πρόγραμμα να παρακολουθήσω το level 1 , ώστε να χρησιμοποιώ τις συχνότητες πολύ τακτικά και να μην χρειάζεται να απευθύνομαι συνεχώς σε κάποιον θεραπευτή.

Δεν το μετάνιωσα, ήταν το καλύτερο βήμα που έκανα ποτέ στη ζωή μου.
Η μέθοδος αυτή μου προσφέρει άνα πάσα στιγμή ασφάλεια και προστασία, σε πολλά επίπεδα! Το πιο απίστευτο για μένα, ήταν όταν ανακάλυψα ότι έχω συνεχή πρόσβαση, σε όλες τις πληροφορίες των μαθημάτων και μπορώ, να διαβάζω και να παρακολουθώ όλο το εκπαιδευτικό υλικό, όποτε με εξυπηρετεί σύμφωνα με το πρόγραμμα μου. Επίσης η επίσημη on line ομάδα των Κοσμοενεργετών της σχολής, που προσφέρει, δωρεάν follow up και σεμινάρια, ήταν ότι πιο απρόσμενο. Συνεχής διαδραστική και δωρεάν ενημέρωση, από τον καναπέ του σπιτιού μου.

Αυτό που έμαθα μέσα από τις σπουδές και τη εκπαιδευσή μου ήταν να έχω ευγνωμοσύνη, θετική σκέψη και πάθος για πνευματική ανέλιξη και ποιοτική πορεία ζωής, με στόχο τη μακροζωία, την ευημερία και τη προσωπική ευτυχία-ισορροπία του ολικού συστηματός μου!

Δήμητρα Φ.

Εμπορία Τροφίμων

Είμαι η Δήμητρα και ζω στην Τασμανία.

Πάντα πίστευα στην δύναμη του μυαλού, αν και δεν ήξερα πως ακριβώς μπορούσα να το κατορθώσω. Η Κοσμοενεργειακή Θεραπευτική, εφόσον έψαξα λίγο περί τίνος πρόκειται, θεώρησα πως ταίριαζε απόλυτα με την κοσμοθεωρία μου .

Αρχικά δοκίμασα κάποιες συνεδρίες με μια Κοσμοενεργέτρια που δεν ήταν μαθήτρια της κας Μάρκου.
Άρχισα πραγματικά και έβλεπα την εξέλιξη μου.

Θέλησα να μάθω πως θα μπορώ να πάρω αυτό το εργαλείο εγώ η ίδια, ώστε να το χρησιμοποιώ συνεχώς.
Την σχολή της κας Μάρκου την βρήκα «τυχαία» , ύστερα από λίγη έρευνα που έκανα στο διαδύκτιο.

Αν και ξέρουμε ότι τίποτα δεν είναι είναι τυχαίο.

Συναντάμε ανθρώπους που μπορούν να μας εξελίξουν πνευματικά, αν έχουμε την γνώση και την οξυδέρκεια να το καταλάβουμε.

Είμαι πολύ χαρούμενη, που επέλεξα αυτήν την σχολή για να ξεκινησω το ταξίδι της Κοσμοενεργειακής .
Η Μαίρη είναι ένας άνθρωπος έξυπνος και ευθύς, έχει τεράστια γνώση στο αντικείμενο, μεταδοτικότητα, και θέληση για να μορφώσει τους υπόλοιπους.
Πήρα το level 1 με τεράστια ευκολία καθώς με την εγγραφή μου, απέκτησα κατευθείαν online πρόσβαση στην πλατφόρμα και σε όλο το θεωρητικό υλικό της σχολής.
Τα power point, τα βίντεο, οι σημειώσεις, είναι όλα πάρα πολύ απλά και πολύ κατατοπιστικά. Είχα μπροστά μου 20 μέρες για να δω με μεγάλη άνεση όλο αυτό το υλικό, να κρατήσω τις σημειώσεις μου, για τις απορίες μου.
Στην συνέχεια ακολούθησε ένα τριήμερο on line διαδραστικό σεμινάριο, που είχα προσωπικά με την Μαίρη.
Εκεί έλυσα κάθε απορία μου, που είχε προκύψει, απο την θεωρητική κατάρτηση και διδάχτηκα αναλυτικά την πρακτική εφαρμογή της μεθόδου, παίρνοντας επιπλέον διδακτικά εργαλεία, όπως βίντεο και αναλυτικά γραμμένο όλο το σεμινάριο της πρακτικής εφαρμογής.

Μια απίστευτα μοντέρνα και φυσική επιστήμη ξεδιπλώθηκε μπροστά μου, με τον πιο απλό και κατανοητό τρόπο. Όπως φαντάζεστε, θα συνεχίσω και στα υπόλοιπα Level.
Είναι τόσο συναρπαστική, αλλά και μαγική, αυτή η διαδρομή στις νέες Άυλες Τεχνολογίες, που σε κάνει να θες να κατακτήσει όλη την ζωή!!!
Πιστεύω ότι έχω ακόμα πολλά να μάθω και να βιώσω, μέσα από αυτό το ταξίδι !

Charalambos T. Theodoulou

Power Electrical Engineer

Η Κοσμοενεργειακή θεραπευτική μπήκε στη ζωή μου τον Δεκέμβριο του 2016,
κάνοντας την πρώτη μου συνεδρεία με μία μαθήτρια της κ. Μάρκου, γιατί είχα έντονο πόνο κάτω στο σημείο της μέσης.
Η εμπειρία της πρώτης μου συνεδρίας με έκανε να θέλω να κάνω και άλλες και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, ο πόνος δεν υπήρχε.
Βλέποντας τη ζωή μου να αλλάζει σιγά σιγά προς το καλύτερο, αποφάσισα να ζητήσω να συναντηθώ με την κ. Μάρκου από κοντά και να κάνω μία συνεδρία μαζί της, πράγμα που έγινε το Ιούλιο του 2017.
Η εμπειρία μου με την Μαίρη με έκανε να θέλω να αλλάξω τη ζωή μου, και να κατανοήσω, πως αυτό είναι εφικτό, εάν το θες πραγματικά.

Αυτό που ξεχώρισα στην Μαίρη είναι ο ακέραιος χαρακτήρας της.
Σου λέι την αλήθεια άμεσα, για το τι έχεις, το πώς είσαι, αλλά ακόμη και το αν το θέλει και εκείνη, να συνεργαστεί μαζί σου, πράγμα το οποίο είναι σπάνιο στις μέρες μας.
Δεν την ενδιαφερουν τα χρήματα, ως πρώτη προτεραιότητα, αλλά το πως να σε βοηθίσει να βελτιώσεις την ζωή σου.

Ξεκίνησα τις εντατικές συνεδρείες και βλέποντας ότι ένιωθα αρκετά πιο καλά, σωματικά και πνευματικα, αποφάσισα να πάρω την μέθοδο για προσωπική χρήση.
Παρακολούθησα το Level 1 το 2018 και το Level 2 το 2020.

Ως καθηγήτρια κατά την διάρκεια των σπουδών η Μαίρη ήταν εξαιρετική. Σου δίνει απόλυτη προσοχή , σου εξηγεί τα πάντα, μια και δυο και τρεις φορές εάν χρειαστεί.
Το διδακτικό υλικό που σου παρέχει , έχει πολλές χρήσιμες πληροφορίες και η συνεχής on line σύνδεση και χρήση της πλατφόρμας, όπου εκεί βρίσκετε όλη η ύλη των μαθημάτων σου, είναι ένα τεράστιο χέρι βοηθείας στο να μάθεις σε βάθος, τί ακριβώς είναι η Κοσμοενεργειακή Θεραπευτική και πως να την λειτουργήσεις.

Επίσης είναι δίπλα σου,και σου λύνει την καθε σου απορεία, και ακόμη σε διορθώνει εάν έχεις κάνει κάποιο λάθος, χωρίς φωνές και προσωπικές παρατηρήσεις.
Τα πολύ συχνά δωρεάν σεμινάρια και οι διαλέξεις που παρέχει στους μαθητές, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του κάθε Level, κάνουν την σχολή μας, ασυναγώνιστη ως προς το επίπεδο των σπουδών και της προσωπικής ανάπτυξης.
Αισθάνεσαι πως έχεις πολύ ολοκληρωμένη κατάρτιση και αυτό σου δίνει σιγουριά.

‘Ως εραστιτέχνης, η μέθοδος που έμαθα με βοηθά καθημερινά στην ζωή μου.
Μου αρέσει να κάνω εβδομαδιαίες συνεδρείες στον ευατό μου και οι αλλαγές είναι αλματώδεις.
Ακόμη και με ένα απλό καθημερινό άνοιγμα των συχνοτήτων, διάρκειας 2 λεπτών, αντιλαμβάνομαι συνειδητά και νιώθω διάφορα, τα οποία διαδραματίζονται, είτε στην προσωπική ζωή, είτε στην επαγγελματική μου ζωή.
Μέσα από μια αυτόματη ανάλυση, αντιλαμβάνομαι, τί έγινε με ακρίβεια, και τι είναι το σημαντικό και νοιώθω να καθοδηγούμαι για την πορεία μου.

Η ζωή μου άλλαξε ριζικά προς το καλύτερο. Άλλωστε όπως μας λέι και η Μαίρη, ο μηχανισμός που χρειάζεται να αντιληφθούμε, είναι ένας.
Ότι είμαστε ενεργειακά όντα πρώτα, και μετά υλικά!

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Αγορά Μαθήματος
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare